HemProduktutbud › Öronproppar, musik engångs

Öronproppar, musik engångs

Vara säljs i jämna 1000-pack

Beskrivning

Dokument

Rekommenderat försäljningspris 20-30 kr inkl moms

SwedSafe är en av få tillverkare av skumproppar i världen. Idag är vi den enda tillverkaren i Europa, både av skumproppar så väl som av ett komplett sortiment.
Förutom skumproppar producerar vi också återanvändbara-, silikon- och vaxproppar vilket gör oss till en heltäckande leverantör. Vi tillverkar öronproppar för varje situation och varje person.

ISO 9001
Vi har blivit ISO 9001 certifierade av Qvalify. Hög kvalitet är viktigt för oss, och vi utmanar oss själva hela tiden med nya mål för att förhöja kvaliteten på våra öronproppar ytterligare. Att vi har kunder med allra högsta kvalitet som krav är vårt bevis för att vi har lyckats, samtidigt som det hjälper oss fortsätta öka vår kvalitet.

Inga utsläpp av koldioxid, spillvatten eller lösningsmedel
Ända sedan vi startade har vi haft som mål att bli världens mest hållbara tillverkare av öronproppar – vilket vi mest troligen också är. Vi har använt förnyelsebar energi sedan vi startade, och 2015 började vi även producera vår egen solenergi. På liknande sätt har vi tagit bort allt onödigt spillmaterial från vår produktion. Istället återanvänder och återvinner vi det som inte går att ta bort. Genom av att använda oss av högteknologiska metoder har varje steg av produktionsprocessen optimerats för att återvinna och behålla den nödvändiga energin som används.

Trots det fortsätter vi optimera tillverkningsprocessen i varje möjlig detalj för att ytterligare minska vårt avtryck på miljön.
KONTAKT
E-post: info@rockmarket.se
SMS: 070-377 50 23
FÖRETAGSADRESS
Rockmarket AB
Rakered, Skattegård 1
590 51 Vikingstad
Vi använder cookies för att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.